Ein TRAUM

Før helga fekk flinke Ulrike Spring på HiSF FRIPRO-midlar til det store forskingsprosjektet Transforming Author Museums, der eg får lov å vere med!

– Kven er vi stolte av? Og kvifor? Valet om kven vi løftar fram som våre fremste forfattarar, er tunge kulturpolitiske avgjerder – det handlar om vår kollektive identitet, seier historikar Ulrike Spring, leiar for forskingsprosjektet (ifylgje HiSF sine nettsider). Og husbonden og eg har ansvaret for å undersøkje slike problemstillingar under delprosjektet New Norwegian writers: cultural and didactic relevance of exhibition practices.

Oppdatert: Her er saka til NRK Sogn og Fjordane òg. Viserektor for fou, Erik Kyrkjebø, seier det slik: – Dette sender eit viktig signal om at høgskulen i Sogn og Fjordane kan konkurrere på lik linje med dei andre Høgskulane og universitetet i landet. I tillegg synleggjer dette kvaliteten i forskingsmiljøa i Sogn og Fjordane.  

Reply

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *